Уманське обласне музичне училище відсвяткувало ювілей

Уманське обласне музичне училище відсвяткувало ювілей

Уманське обласне музичне училище ім. П.Д. Демуцького є одним із чисельних мистецьких навчальних закладів України, покликаних поширювати естетичні знання серед мешканців міста і району, навчати юні таланти мистецтву музики, прививати справжній художній смак на зразках творів української та світової класики. Про це «Нова Доба» дізналася із Уманської міської ради.

Сьогодні Уманське обласне музичне училище імені Порфирія Демуцького – вищий навчальний заклад І рівня акредитації, в якому здійснюється підготовка молодших спеціалістів із спеціальності «Музичне мистецтво».

Нещодавно музичне училище відсвяткувало 55-річний ювілей.

На свято, були запрошені друзів, шанувальники й почесні гості.

З вітальним словом до ювілярів звернувся очільник міста Олександр Цебрій та вручив Подяки за багаторічну сумлінну працю, високий художній рівень виконавської майстерності, популяризацію української та світової музики, активну участь в культурно-мистецьких заходах та з нагоди 55-річчя заснування Уманського обласного музичного училища ім. П.Д.Демуцького:

1. Колективу Уманського обласного музичного училища ім. П.Д.Демуцького (в.о. директора – Інна Ряба);

2. Викладачам училища:

– Олексію Бугайчуку;

– Сергію Железняку;

– Сергію Ільніцькому;

– Ользі Клапатнюк.

– Відзначення славної дати навчального закладу – це глибокий аналіз пройденого шляху, а найголовніше – визначення нових напрямів підготовки студентської молоді. За час розвитку та плідної діяльності закладу незмінною є основна мета – це підготовка справжніх фахівців, національно свідомих громадян держави, творчих і духовно гармонійних особистостей, – сказав міський голова Олександр Цебрій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x