Черкаські баскетболісти – призери юнацької ліги

Черкаські баскетболісти – призери юнацької ліги

«Черкаські Мавпи»–2006 обіграли харківську ДЮСШ-7 і посіли підсумкове третє місце в розіграші ВЮБЛ. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Черкаські мавпи».

Суперниками черкащан стала харківська ДЮСШ-7, яка напередодні у півфіналі поступилася СДЮШОР-16 із Києва.
Весь матч був рівним та у запеклій боротьбі. 29:29 – за підсумками першої половини зустрічі. В третій чверті гості змогли на деякий час вийти вперед.

Драматичною та багатою на події виявилася вирішальна чверть. Черкащани вирівняли гру. Далі ривок команди організував Максим Фесун. За 4 хвилини до фінального свистка «Мавпи» відірвалися на 6 очок.

Але харків’яни змогли їх наздогнати. 70:70, 76:76, 79:79, – у останні хвилини рахунок неодноразово був рівним. Проте «Мавпи» все ж змогли дотиснути свого суперника та відсвяткувати перемогу 82:79.

Черкаські баскетболісти – призери юнацької ліги

Неймовірні 39 очок команді приніс Максим Фесун, 20 очок у Романа Войденка, 14 у Володимира Анікіна.
Якщо говорити по сезону загалом, то хочеться сказати велике спасибі Бродському Михайлу Юрійовичу, Нагорному Олександру Івановичу, Гриценку Володимиру Миколайовичу. Завдяки їм діти мають можливість отримати такі емоції, тренуватися і займатися баскетболом».

Нагадаємо, в 1\\4 фіналу підопічні Євгенія Ткаченка обіграли ровесників із Мелітополя, а в 1\\2 – поступилися харківській ДЮСШ-2.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x