Рятувальники у Черкасах допомагали змагатися «швидким» (ВІДЕО)

Рятувальники у Черкасах допомагали змагатися «швидким» (ВІДЕО)

1 червня, на березі річки Дніпро проходив третій етап міжнародних змагань бригад екстреної медичної допомоги «Черкаське медичне раллі-2018». Повідомляють в прес-службі УДСНС України в Черкаській області.
За легендою навчань, через пожежу на кораблі, група студентів отримали різні види травм. Учасники змагань, розподілившись на три робочі групи, надавали першу медичну допомогу постраждалим. У виконанні вправ безпосередню участь взяли і рятувальники, – фахівці медичної служби аварійно-рятувального загону спеціального призначення та психологи Управління ДСНС. Співробітники ДСНС разом із командами інших областей України та закордонними медичними бригадами відпрацювали вправи щодо сортування та надання екстреної медичної допомоги постраждалим при різних видах травм.

В рамках семінарського заняття психологи Управління також продемонстрували методику роботи із великою кількістю потерпілих в зоні надзвичайної ситуації.
Нагадаємо, 30 травня у Черкасах розпочалися міжнародні змагання бригад екстреної медичної допомоги \”Черкаське медичне раллі-2018\”. Участь у змаганнях беруть 36 команд із 20 областей України, а також медичні бригади із Польщі та Литви.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x