Черкаські школярі вибирали найкращого агітатора

Черкаські школярі вибирали найкращого агітатора

У Черкаському обласному центрі роботи з обдарованими дітьми відбувся обласний конкурс колективів екологічної просвіти загальноосвітніх шкіл та позашкільних навчальних закладів «Земля – наш спільний дім», у якому взяли участь 10 екологічних агітбригад навчальних закладів Смілянського, Золотоніського, Чорнобаївського, Лисянського, Драбівського, Косунь-Шевченківського, Уманського, Черкаського, Жашківського районів та м. Сміли. Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті освіти і науки ОДА.

Команди-учасники змістовно представили агітаційну та пропагандистську роботу з охорони першоцвітів і ранньоквітучих рослин.

Переможці конкурсу:

І місце – екологічна агітбригада «Водограй» Корсунь-Шевченківської гімназії Корсунь-Шевченківської районної ради;

ІІ місце – екологічна агітбригада «Екос» Великобурімської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Чорнобаївської районної ради;

ІІІ місце – екологічна агітбригада «Екологічна варта» Вознесенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Золотоніської районної ради.

Абсолютний переможець обласного етапу Всеукраїнського конкурсу екологічних колективів – екологічна агітбригада «Водограй» Корсунь-Шевченківської гімназії – представлятиме Черкащину на фінальному етапі конкурсу, що відбудеться 13 – 15 травня 2014 року в м. Вінниці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x