З Міжнародним днем захисту дітей привітали вихованців Михайлівської школи-інтернату

З Міжнародним днем захисту дітей привітали вихованців Михайлівської школи-інтернату

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм якесь свято, а завтра і завжди. Адже наші діти – то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців.

По-особливому чекають першого літнього дня у Михайлівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті Черкаської обласної ради. До дітей поспішають поважні гості і кожен несе подарунки, щоб порадувати вихованцям закладу.

З Міжнародним днем захисту дітей привітали вихованців Михайлівської школи-інтернату

Привітати дітей із цим чудовим святом завітали голова районної державної адміністрації Богдан Солошенко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Іван Глагола, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Алла Маслєй, Микола Кушнір – директор «Черкаситеплокомуненерго», який з 2001 року підтримує тісні стосунки та опікується долею даного закладу, представники Михайлівської ОТГ та інші. Вони побажали дітям щасливої долі, гарно провести літній час, веселих посмішок, яскравого сонечка та мирного неба над головою.

Богдан Миколайович акцентував увагу на батьківській турботі педагогічного колективу, подякував за їхню любов і милосердя, підкресливши, що творити добро – це найвища місія.

На знак подяки діти організували зворушливий концерт, старалися показати свою творчість та оригінальність.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x