Розпочав роботу оздоровчий табір «Дніпровська хвиля – 2018»

Розпочав роботу оздоровчий табір «Дніпровська хвиля – 2018»

На базі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького традиційно розпочав свою роботу оздоровчий табір «Дніпровська хвиля – 2018». У ньому вже четвертий рік оздоровлюються діти працівників навчального закладу. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Адміністрація університету надала приміщення для розташування табору, забезпечила організаторів технічними засобами та всім необхідним. Майже весь обсяг фінансового забезпечення взяв на себе профком навчального закладу.

До педагогічного процесу залучено досвідчених фахівців і кращих студентів навчально-наукових інститутів педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва, а також фізичної культури, спорту і здоров’я.

До дітей та присутніх батьків із вітальним словом звернулися представники університету: перший проректор Черкаського національного Василь Мойсієнко та голова профкому Анатолій Стеценко. Зокрема, Василь Миколайович наголосив, що час, проведений у таборі, залишить у дітей позитивні враження, а для студентів стане гарною і продуктивною практикою.

Під час урочистого відкриття загони табору презентували свої назви, продемонструвавши готовність до активного відпочинку. Діти декламували вірші про літо та відпочинок, співали й танцювали.

Родзинкою цьогорічного відкриття стала екскурсія дітей до Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота «Оршанець». Тут кожен мав можливість оглянути військову техніку, взяти участь у цікавому квесті та весело провести час у колі своїх однолітків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x