Студенти УДПУ створили неповторне свято дитинства

Студенти УДПУ створили неповторне свято дитинства

В Міжнародний день захисту дітей студенти УДПУ створили для діток міста і району чудове яскраве свято. Справжній світ фантазії, творчості та розваг підготували для наймолодших членів суспільства майбутні педагоги – студенти факультетів соціальної та психологічної освіти, дошкільної та спеціальної освіти, початкової освіти, мистецтв, фізичного виховання, а також ініціативна молодь інституту економіки та бізнес-освіти. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі закладу.

Із захватом та великим бажанням діти брали участь у різноманітних іграх та видах творчої діяльності. Для малечі наші студенти дійсно підготували чимало цікавого: малюнки кольоровою крейдою на асфальті та фарбами на ватмані, розваги із клоунами, створення неповторних сувенірів із кольорової солі, розмальовування аква-гримом, танцювальні флешмоби, безкоштовні подарунки та багато іншого.

Студентська молодь УДПУ доклала багато зусиль і творчості, аби в цей чудовий літній день діти відчули радість спілкування, увагу та турботу, свою важливість і необхідність у цьому світі. Радістю і щастям іскрилися дитячі очі від отриманих емоцій та позитиву, яким був насичений цей день.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x