Черкаські прикордонники отримали «Подарунок Донбасу»

Черкаські прикордонники отримали «Подарунок Донбасу»

Полковник Момот Ігор Федорович, начальник Навчального центру державної прикордонної служби і начальник мотоманевреної групи Державної прикордонної служби України розповів про подарунки, отримані від гостинних донеччан. Повідомляє «Новій Добі» власний кореспондент.

Ігор Федорович показав так званий «Подарунок Донбасу», якого презентував місцевий бізнесмен, офіцер морської піхоти в минулому.
– Це бойова розвідувальна машина, яка була трішки несправною, але ми її відремонтували, поставили на неї кулемет, тепер це повноцінна бойова одиниця, – розповідає полковник. Він зазначив, що цю бойову машину з надписом «Подарунок Донбасу» вони поставлять біля стели Оршанець. Також Ігор Федорович попросив дозволу в голови ОДА після повернення додому прикордонників на деякий час на Соборній площі Черкас виставити цю машину для демонстрації.

Не залишися прикордонники без подарунка від місцевих жителів – машини «Урал» на 10 кубів, для доставки води. Адже води в самій частині немає, тому її доводиться постійно підвозити.

Фоторепортаж дивіться тут.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x