Підпільний Стендап

Підпільний Стендап

Пані та панове, леді та джентльмени! Запрошуємо вас на унікальну подію, Підпільний Стендап – в Черкасах. Ми чекаємо саме на тебе та всіх повнолітніх членів своєї сім\’ї, щоб гарненько посміятися!

Це найкращий подарунок для цінителів нової української комедії. І прекрасний початок для тих, хто ще не знайомий з стендапом. Та це просто шикарний вечір, який продовжить твоє життя сміхом і ти просто не можеш його пропустити!

Звідки вони взялися? Ніхто не знає… Хто вони? Ніхто не знає… Де вони дадуть концерт в наступний раз? Теж, ніхто не знає… Адже це Підпільний Стендап. Цих хлопців ви могли бачити де завгодно, по телевізору в різних комедійних шоу, на підмостках театру, на вулиці або в клубі, можливо хтось із цих хлопців проводив ваше весілля чи корпоратив, але ви і подумати не могли, що вони резиденти Підпільного Стендапу.

Справжній стендап без купюр. Таке, як у нас ви ніде не побачите, тому що ми жартуємо про те, про що ви боїтеся навіть подумати.

Обережно: після почутого, ви вже не будете тим, ким були раніше!

На цей раз на сцені Антон Тимошенко, Андрій Щегель, Лана Чубаха, Дядя Женя.

Підпільний Стендап – це більш атмосферне і відвертий вигляд стендапу, де коміки розкажуть вам всі свої соковиті та жорсткі жарти.

Дата: 17 червня 2018, 20:00
Де: «Hello Burger», вул. Хрещатик, 190

Ціна – від 100 грн

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x