Організатори «Summer Challenge» підбили підсумки фестивалю

Організатори «Summer Challenge» підбили підсумки фестивалю

Фестиваль тімбілдінгу «Summer Challenge» об’єднав черкаську громаду, представників бізнесу та влади заради реалізації реальних цілей. Сьогодні на прес-конференції у виданні «Нова Доба» організатори, спікери та волонтери підсумували результати та поділилися найяскравішими враженнями від заходу.

За словами засновника фестивалю «Summer Challenge», директора компанії «KasyaNova event» Ольги Касьянової, такий фестиваль на Черкащині проводять уже втретє. Цьогоріч він зібрав майже 15 тисяч гостей, а до підготовки долучилася колосальна кількість людей – понад 450 осіб.

Фестиваль налічував чимало локацій. Та наймасштабнішою подією став екстремальний забіг «Х-Challеnge», який є новаторським для Черкас. Головна його мета – благодійна.

– Збирали кошти на обладнання для неонатального центру Черкаської обласної лікарні. Нам вдалося зібрати 95 тисяч 350 гривень, – розповідає засновниця фестивалю. – В екстремальному забігу взяли участь 320 осіб. Серед них 33 бізнес-команди, 17 дитячих команд, майже 60 містян та інші.

Над трасою для забігу працював Віталій Андрієць, керівник майстерні «Мудрий Тесля».
– Більше місяця ми разом із другом та волонтерами збирали цю конструкцію. Зокрема, створили 15 великих дерев’яних конструкцій. Всього на трасі розташували 28 перепон різної складності, які успішно долали учасники.

Водночас у межах фестивалю організували економічний форум «без краваток» – «Open.Biz». Майданчик налічував 3 локації. Це платформа для підприємців та тих, хто тільки планує запускати власну справу. Спікерами стали відомі бізнес-тренери, успішні бізнесмени та топ-менеджери.

– Усі квитки розкупили ще за день до початку. В цілому взяли участь понад 100 осіб. Багато хто з них до цього навіть не були знайомі один з одним, – зазначає співорганізатор форуму «Open.Biz», керівник Департаменту регіонального розвитку ОДА Роман Карманнік. – Такі заходи об’єднують підприємців для обговорення спільних ідей та проектів. Ми отримали гарний зворотний зв’язок.

Для відвідувачів, котрі планують запустити власну справу організували відразу дві локації.
– Інформації було дуже багато. Спікери – різні, досить практичні, розкривали тему з усіх боків. Також окрім форуму «Open.Biz» провели декілька майстер-класів, на яких люди ділилися власним досвідом. Успішними були дебати на тему «Чи варто відкривати своє підприємство». Участь у них взяли як новачки, так і досвідченні люди, – розказує модератор форуму «Open.Biz», голова ГО «Молода Черкащина» Вікторія Феофілова.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x