Драбівський хоровий колектив отримав гран-прі на всеукраїнському конкурсі

Драбівський хоровий колектив отримав гран-прі на всеукраїнському конкурсі

П’ятий Всеукраїнський відкритий фестиваль-конкурс хорових колективів імені Леопольда Ященка відбувся 3 червня у Національному музеї народної архітектури та побуту України в селі Пирогово Київської області. Із багатьох куточків України прибули хорові колективи, щоб позмагатися у конкурсній програмі. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби департаменту культури та взаємозв’язків із громадськістю Черкаської ОДА.

Драбівський район на фестивалі-конкурсі представив народний аматорський хоровий колектив Перервинцівського СБК (керівник – Анатолій Розсоха, акомпаніатор – Любов Паніщева), який виконав пісню Олександра Стадника «Ой Морозе, Морозенку» (солісти – Раїса Вареник та Юлія Янко), українську народну пісню в обробці Івана Бідака «Ой ти, місяцю» (солістка – Юлія Янко) та народну пісню в обробці Леопольда Ященка «Гей, соколе».

За високий художній рівень та оригінальність програми, виконавський рівень, сценічну культуру, музичний супровід народний хоровий колектив села Перервинці отримав найвищу нагороду на цьому конкурсі – Гран-прі та грошову премію.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x