«Рута» – відпочинок на Батьківщині європейського рівня

«Рута» – відпочинок на Батьківщині європейського рівня

Щорічно тисячі українців їдуть на курорт за кордон, шукаючи відпочинок із обслуговуванням високого рівня. Та не всі знаю, що такий відпочинок не за горами. Родина Коренів, батько Валерій та сини Сергій і Юрій, вже 25 років турбується над тим, щоб земляки мали змогу комфортабельно відпочивати на березі Чорного моря в Одеській області. А найбільше Валерій Олександрович тішиться, що їм вдалося створить комплекс, куди можна приїхати родиною і кожен знайде для себе відпочинок до душі.

«Рута» – відпочинок на Батьківщині європейського рівня

«Рута» – являє собою один з найбільших приватних курортних комплексів в Україні. В Затоці він найбільший і займає територію в 5 гектарів. Усього п\’ятдесят кілометрів від Одеси – і ви вже на Кароліно-Бугазі.
Затока – унікальний за своїми властивостями курорт Бессарабії. Так називається і туристичне селище і піщана коса. Пляжі в Затоці – кращі в Одеській області – широкі, довгі, з дрібним білим піском. Вони розташовані уздовж всієї коси.
«Ruta Family Club Hotel» розташований на першій лінії одеського узбережжя Чорного моря. Розрахований він на 1 000 осіб. Сучасні обладнані номери на будь-який смак: люкс, напівлюкс та економ клас, в 5-ти, 3-х, 2-х поверхових корпусах з видом на море. Також за вподобанням є одноповерхові котеджі. У номерах готелю «Рута» артезіанська вода з власної криниці. На цій воді, власне, й готують всі страви.

«Рута» – відпочинок на Батьківщині європейського рівня

Просторий, чистий, піщаний пляж, зручні лежаки й парасольки, неподалік кафе, бари, ресторан – ідеальне місце для відпустки, канікул і уїк-енду всієї родини. Велика зелена територія з альтанками, фонтанами, розважальними майданчиками та міні-спортивний комплекс.
Від будь-якого корпусу бази до води не більше п\’ятдесяти метрів. Комплекс «Рута» надає послуги трансферу – легковий автомобіль або мінівен. Але якщо ви приїжджаєте самостійно і без автомобіля, то вам слід дістатися до залізничного вокзалу міста Одеса. Потім можна виїхати на електричці, наступної в Білгород-Дністровський, а вийти на станції Бугаз-Затока. Від вокзалу ходить також маршрутка номер шістдесят. Вона робить зупинку на тій же станції. Пансіонат знаходиться від неї в п\’ятнадцяти хвилинах ходьби. Якщо у кого важкі валізи, то можна почекати автобус номер шість, який зупиниться прямо біля готелю.

«Рута» – відпочинок на Батьківщині європейського рівня

Готель «Ruta Family Club Hotel» забезпечує харчування за типом шведський стіл для дорослих і дітей. Ви зможете посмакувати стравами бессарабської кухні три рази в день.
– Фішкою нашого комплексу безумовно є професійні спортивні поля, на яких можна проводити командні турніри з міні-футболу, баскетболу та волейболу, – з гордістю розповідає старший син, Сергій Корінь.
І нарешті розваги: міні-аквапарк, оглядове колесо, настільний теніс, більярд, тенісний корт щодня для вас працюватимуть аніматори, а вечорами дискотеки для молоді й молодих душею.
– Ми потурбувалися, щоб кожен член сім’ї знайшов у нас улюблений спосіб відпочинку, – розповідає молодший син Юрій, – а також на території комплексу є автостоянка.

«Рута» – відпочинок на Батьківщині європейського рівня

Власники комплексу «Рута» додали, що безпека на всій території забезпечує цілодобова охорона. Встановлені відеокамери, в нічний час працює кінологічна служба охорони. Працюють три рятувальні пости на березі та на воді. Завдяки охороні, проведення різних шоу, квестів та дискотек безпечне, бо ніхто чужий сюди не зайде. Крім того, готельні номери обладнані сейфами, де можна залишити цінні речі.

«Рута» – відпочинок на Батьківщині європейського рівня

А для найактивніших відпочивальників можуть замовити екскурсію до Білгород-Дністерської фортеці чи до Одеси. Незабутній відпочинок вам гарантовано.
– Нам хочеться, щоб люди приїжджали не тільки смачно поїсти й полежати під сонцем, а щоб цей відпочинок залишився в їхніх серцях і хотілося приїхати знову, – говорить Валерій Корінь.

«Рута» – відпочинок на Батьківщині європейського рівня

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x