У Черкасах обрали кращого держслужбовця

У Черкасах обрали кращого держслужбовця

На базі Черкаського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів відбувся II тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». За результатами оцінювання, організаційним комітетом буде визначено переможців та лауреатів ІІ туру в номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст». Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби Черкаської ОДА.

За інформацією заступника голови оргкомітету ІІ туру Сергія Демченка, Конкурс проводиться десятий рік поспіль. До складу оргкомітету увійшли представники апарату та керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники вищих навчальних закладів та Профспілки працівників державних установ.

Вітаючи конкурсантів, співголова оргкомітету – начальник Міжрегіонального управління Нацдержслужби України в м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях Олександр Якубенко відзначив, що Конкурс «Кращий державний службовець» дає реальну можливість виявити найбільш професійно підготовлених до кар’єрного росту державних службовців та сприяє розвитку кадрового потенціалу державної служби.

Конкурсні завдання передбачали проведення тестування з питань етики та службового етикету державних службовців, співбесіди з питань державного управління та проведення круглого столу для публічних виступів конкурсантів.

Державні службовці успішно пройшли всі етапи ІІ туру і продемонстрували кращі фахові компетентності, підтвердили високий рівень професіоналізму та ерудованості.


Довідково:

Щорічний Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець» започатковано у 2008 році з метою зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.

Організаційне забезпечення конкурсу здійснює Національне агентство України з питань державної служби.

Підготовку до ІІ туру учасники Конкурсу пройшли в Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів за програмою короткострокового тематичного семінару для переможців І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x