На Драбівщині відкрили новий асфальтний завод

На Драбівщині відкрили новий асфальтний завод

Поблизу села Шрамківка, що на Драбівщині, запустили в роботу новий асфальтний завод. За годину тут можна виготовити до 55 тонн асфальту. Це, переконаний заступник голови облдержадміністрації Костянтин Омаргалієв, буде значною підтримкою для будівництва та ремонту доріг Черкащини. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби

Звела завод Ковалівська автодорожня компанія. Працюватимуть тут у три зміни. Це дасть можливість забезпечити роботою до 30 осіб.

На Драбівщині відкрили новий асфальтний завод

– Безперечно, нині найактуальнішим для кожного з нас є належний ремонт доріг, – говорить Костянтин Омаргалієв. – З роками все більше збільшується навантаження на наші автошляхи. А капітальні ремонти не проводилися давно. Ямковий же – лише тимчасове та недовготривале вирішення цієї проблеми. Зараз ми активізуємо дорожні роботи. Маємо проекти з поточного ремонту доріг місцевого значення. Для цього ж нам знадобляться й будматеріали. Тож відкриття нових потужностей, на кшталт таких, буде значною підтримкою у нашій роботі.

Посадовець додав, що на сьогодні, крім виготовлення асфальту, Ковалівська АВК має можливість здійснювати дорожні ремонти в районі. Для цього має необхідне обладнання та техніку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x