«Черкаські Мавпи» почали комплектацію команди на наступний сезон

«Черкаські Мавпи» почали комплектацію команди на наступний сезон

За повідомленням офіційного сайту черкаського баскетбольного клубу форвард «Черкаських Мавп» і збірної України 3х3 Дмитро Липовцев продовжив співпрацю з клубом на наступний сезон. У минулому, чемпіонському, сезоні 2017–2018 Дмитро був гравцем стартової п’ятірки «Мавп». Протягом сезону він в середньому здобував 6,0 очка + 3,4 підбирання + 2,4 передачі, проводячи на паркеті у середньому близько 24 хвилин. Про це повідомляє «Черкаський спорт».

Дмитро Липовцев є гравцем збірної України 3х3. Днями він у складі збірної і збірної України 3х3 дістався чвертьфіналу чемпіонату світу. Минулого літа, оформивши бронзу чемпіонату Європи Дмитро отримав звання майстра спорту міжнародного класу.

Також клуб продовжив співпрацю з 23-річним захисником – Ігорем Бояркіним (на знімку). Бояркін був одним із ключових гравців у складі черкаського клубу у минулому сезоні. Наступний сезон для розігруючого стане уже третім у складі черкаського клубу. До команди Бояркін приєднався у лютому 2017. За цей час Ігор став півфіналістом Суперліги (2016/2017) та у минулому сезоні (2017/2018) допоміг нашій команді оформити історичне золото чемпіонату України. Бояркін був одним із кращих асистентів команди, віддаючи 3.8 передачі у середньому за гру. Загалом у чемпіонаті України Ігор провів 36 матчів де мав 5.5 очок та 2.3 підбирання у середньому за матч.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x