1864 порушення під час перевезень вантажів виявлено на Черкащині

1864 порушення під час перевезень вантажів виявлено на Черкащині

Однією з причин поганих автомобільних доріг в Україні називають масові порушення правил перевезень великогабаритних вантажів. Останнім часом працівники управління Укртрансбезпеки у Черкаській області посилили державний габаритно-ваговий контроль на дорогах загального користування. Щодня працівники управління перевіряють по кілька десятків транспортних засобів, виявляючи перевезення вантажу з перевищенням вагових обмежень. Повідомляє Урядовий кур’єр.

Як повідомили в управлінні, тільки за п᾽ять місяців нинішнього року перевірено близько 9 тисяч автомобілів. Виявлено 1864 порушення законодавства у сфері автомобільного транспорту. Згідно зі складеними актами про перевищення нормативних вагових параметрів сплачено штрафів та плати за проїзд дорогами загального користування більш як півтора мільйони гривень.

Працівники управління Укртрансбезпеки у Черкаській області разом із представниками Служби автомобільних доріг та ДП «Черкаський автодор» перевірили хід будівельних робіт на майданчику для розміщення пункту габаритно-вагового контролю, його технічного оснащення на автодорозі Н-16 (Золотоноша – Умань). За результатами обстеження, комісія встановила, що будівництво, технічне оснащення та благоустрій ще потребують додаткових зусиль для приведення майданчика у відповідність до вимог, передбачених Порядком здійснення габаритно-вагового контролю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x