Каньйон у Буках – серед 25 найдивовижніших місць України

Каньйон у Буках – серед 25 найдивовижніших місць України

Каньйон Гірського Тікича у Буках Маньківського району потрапив до 25 найдивовижніших місць України за версією видання «Україна туристична». Буцький каньйон, який ще називають «маленькою Швейцарією» – за 30 км від райцентру Жашків. А самі Буки – колись містечко, а зараз селище міського типу відоме з 1515 року.

«Мальовничий гранітний каньйон на річці Гірський Тікич біля смт Буки (кордон Черкаської та Вінницької областей) входить в сотню найкрасивіших місць України і знаходиться на другому місці рейтингу «Сім чудес Черкащини». А в плані природної нетиповість Буки займають в нашій країні одне з перших місць», – пише «Україна туристична», зазначаючи, що сьогодні українці у своєму туристичному маршруті здебільшого бачать лише відпочинок на морі або у Карпатах, в той час як більшість унікальних (і не лише для України, а й світу) туристичних об’єктів залишаються для нас невідомими.

Також у переліку найдивовижніших місць – водоспад Білі Камені на Дніпропетровщині, «Долина нарцисів» на Хустщині, «український Стоунхендж» – Мавринський майдан біля Павлограда

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x