Чорнобаївські міліціонери змагалися зі стрільби

Чорнобаївські міліціонери змагалися зі стрільби

Вже стало доброю традицією проводити турнір із кульової стрільби на Кубок пам’яті майора міліції Олександра Слинька, який загинув 12 квітня 1998 року від бандитської кулі. Цей рік також не став винятком. В місті Чорнобай, Черкаської області, в приміщенні Чорнобаївської загальноосвітньої школи №1 зібралися учасники турніру, працівники та ветерани органів внутрішніх справ Чорнобаївського райвідділу міліції, представники місцевих громад, керівництво району, рідні та близькі загиблого правоохоронця. Про це «Нова Доба» дізналася в державній автомобільній інспекції в черкаській області.

За призові місця змагалися: команда Управління ДАІ УМВС в Черкаській області, команда Оржицького РВ УМВС України в Полтавській області, команда ветеранів Управління ДАІ, команда ветеранів Чорнобаївського райвідділу міліції, представники Драбівського, Соснівського, Чорнобаївського, Золотоніського міськрайвідділів міліції та представники місцевої громади. Переможці визначалися як у командних, так і особистих заліках.

За кількістю влучених пострілів перше місце отримала команда Управління ДАІ УМВС України в Черкаській області, і це вже другий рік поспіль, з результатом 117 балів, друге місце отримали ветерани Чорнобаївського райвідділу міліції, а третє зайняли представники місцевої громади. В індивідуальному заліку перше місце отримав працівник УДАІ Сергій Кріт, другим став ветеран УДАІ Володимир Глоба, третім – ветеран Чорнобаївського РВ Леонід Войтович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x