Черкаського прокурора затримали на хабарі

Черкаського прокурора  затримали на хабарі

Співробітники Служби безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою України викрили на хабарі прокурора Черкаської місцевої прокуратури та адвоката. Інформує прес-служба Управління СБ України в Черкаській області.

Правоохоронці встановили, що посадовець вимагав від жителя обласного центру вісім тисяч доларів США. За вказану суму зловмисник обіцяв змінити кваліфікацію правопорушення щодо незаконного зберігання та збуту наркотиків з тяжкого злочину на менш тяжкий.
Черкаського прокурора  затримали на хабарі
Як посередника для отримання грошей прокурор залучив адвоката підозрюваного. Оперативники спецслужби затримали обох зловмисників на одній з міських вулиць після одержання чотирьох з половиною тисяч американських доларів – останньої частини хабара. Раніше співробітники СБУ задокументували отримання попередніх «траншів» неправомірної вигоди.

Вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру в скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу. У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x