На Кам’янщині привітали медиків

На Кам’янщині привітали медиків

Днями в актовому залі центральної районної лікарні відбулися урочистості, присвячені Дню медичного працівника. Привітати медиків прийшли голова районної державної адміністрації Богдан Солошенко, керуюча справами районної ради Олена Воробйова, помічник народного депутата Верховної Ради України Сергія Рудика Лілія Шрамко.

– Щороку, в третю неділю червня, ми відзначаємо День медичного працівника. У переддень свята висловлюю всім працівникам медичної галузі безмежну вдячність за врятовані життя, за повернуте здоров’я і радість. Від усього серця вітаю Вас з професійним святом і бажаю Вам міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю! – зазначив у своєму виступі голова райдержадміністрації Богдан Солошенко.

За традицією у переддень професійного свята своїх власників знайшли численні грамоти, подяки, подарунки та премії. За багаторічну сумлінну працю в галузі охорони здоров’я, високу якість роботи, професійну майстерність направлену на збереження здоров’я населення району, відданість своїй справі та з нагоди святкування Дня Медичного працівника грамотою Кам’янської районної державної адміністрації було відмічено Приблуду Оксану Вікторівну – лікаря-інфекціоніста Кам’янської центральної районної лікарні та Глигало Ірину Валеріївну – старшу сестру медичну хірургічного відділення Кам’янської центральної районної лікарні.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x