Поліцейські Корсуня провели з дітлахами профілактичні бесіди

Поліцейські Корсуня провели з дітлахами профілактичні бесіди

Працівники ювенальної превенції Корсунь-Шевченківського відділення поліції відвідали дітей Комунального закладу «Корсунь-Шевченківський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр «Надія» Черкаської обласної ради з профілактичними бесідами та нагадали правила безпеки під час літніх канікул. Про це «Нова Доба» дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Під час літніх канікул поліцейські відвідують пришкільні табори, дитячі садки, оздоровчі центри. Нещодавно Корсунь-Шевченківські правоохоронці провели пізнавальний урок для дітей Комунального закладу «Корсунь-Шевченківський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр «Надія» Черкаської обласної ради. Захід пройшов у формі гри, під час якої правоохоронці нагадали дітям про правила дорожнього руху, розповіли, де небезпечно гратись, нагадали, як поводити себе на водоймах. Під час занять діти уважно слухали про адміністративну і кримінальну відповідальність за вчинення злочинів чи правопорушень, про попередження насильства в сім’ї, та незабули обговорити проблемну тему булінгу.

На завершення поліцейські продемонстрували малечі зброю та спеціальні засоби, які використовує поліція під час виконання поставлених завдань. Відвідали Корсунь-Шевченківський музей, і правоохоронці діток пригостили морозивом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x