Дванадцятирічній Мар\’яні з Черкас потрібна допомога

Дванадцятирічній Мар\’яні з Черкас потрібна допомога

У дівчинки лейкоподібна деформація грудної клітини зі зміщенням вліво. Це означає, що ребра завертаються всередину і тиснуть на життєво важливі органи.
– Це означає, що в певний момент можуть зашкодити серцю… І тоді… Не будемо загадувати, що буде тоді. Адже треба зібрати всього 150 тисяч гривень на операцію. Сума непосильна для сім\’ї, в якій росте п\’ятеро дітей. Але разом ми можемо допомогти і подарувати їй життя, – написала у Фейсбук журналістка Юлія Фомічова.
Дванадцятирічній Мар'яні з Черкас потрібна допомога
«Ця україночка – Мар’яна Юнак із Черкас. Вона з багатодітної сім’ї – у неї є три братики і сестричка. Вона дуже допитлива, добра і відкрита дівчинка. Любить танцювати і співати. Мріє бути здоровою, щоб робити те, що їй до вподоби. Але зі здоров’ям їй не дуже пощастило. Зараз вона соромиться ходити на пляж і носити відкритий одяг через дефект – два роки тому їй поставили діагноз: лейкоподібна деформація грудної клітини зі зміщенням вліво. Це означає, що ребра завертаються всередину і тиснуть на життєво важливі органи. Крім зовнішнього дефекту в таких людей виникають проблеми з серцево-судинною та дихальною системою, що заважає їм жити повноцінним життям і зумовлює багато проблем. У випадку з Мар’яною ситуація ускладнюється ще й тим, що деформація її грудної клітини не симетрична, а має зміщення вліво третього ступеню. Вже зараз серце через це зміщено більше ніж на 3 см. Мар’яні важко дихати. Їй болить серце. Їй 12 років, вона росте і з кожним днем тиск на серце збільшується. Під цим тиском серце може в будь-який момент розвернутися… І її життя може обірватися. АЛЕ ЦЬОГО НЕ БУДЕ!!! Бо ми звертаємось до всіх щедрих сердець за допомогою».

Вартість операції та реабілітації в Національній дитячій спеціалізованій клініці «ОХМАТДИТ» – 150 тисяч гривень.
5168757351892783 – це номер карти ПриватБанк.
0934190528 – це номер телефону мами Оксани.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x