Студент ЧНУ ім. Б. Хмельницького гідно представив університет на чемпіонаті України

Студент ЧНУ ім. Б. Хмельницького гідно представив університет на чемпіонаті України

Студент Черкаського національного гідно представив університет на чемпіонаті України. Повідомляє прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

На Чемпіонаті України з академічного веслування серед молоді до 23 років студент навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту і здоров\’я ЧНУ імені Богдана Хмельницького Дмитро Краснюк, вперше виконав норматив майстра спорту України.
За нагороди національних змагань на водних доріжках боролися кращі веслувальники з усієї України. За підсумками чемпіонату спортсмен посів 1 місце у класі човнів 2х на дистанції 2000 метрів та 3 місце у класі човнів 4х на дистанції 2000 метрів.
– Займаюся цим видом спорту уже майже 10 років. Це складна дорога, яка постійно вимагає відповідальності та самовдосконалення. Щодо останніх змагань, то гонки були напруженими, адже всі суперники гідно виступали на чемпіонаті, — розповідає спортсмен.
Студент Черкаського національного висловлює подяку своєму тренеру, випускнику ЧНУ Михайлу Гуленку та колективу викладачів університету за підтримку.
У свою чергу голова спортклубу «Богдан» Володимир Химич зазначає, що хлопець із першого курсу вражає своєю спортивною майстерністю та наполегливістю. Окрім цього, Дмитро демонструє високі результати у навчанні.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x