На Черкащині судитимуть директора товариства, який обвинувачується у заволодінні бюджетних коштів

На Черкащині судитимуть директора товариства, який обвинувачується у заволодінні бюджетних коштів

Під процесуальним керівництвом прокурорів Звенигородської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування в кримінальному провадженні та до суду скеровано обвинувальний акт стосовно директора одного з будівельних підприємств, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби прокуратури Черкаської області.

Слідством установлено, що директор товариства під час будівельних робіт з благоустрою території Національного заповідника Т.Г. Шевченка в с. Шевченкове Звенигородського району, зловживаючи своїм службовим становищем, умисно, з корисливих мотивів вніс до офіційних документів неправдиві відомості про вартість виконаних робіт, завищивши її більш як на 77 тис. грн. Вказаною сумою бюджетних коштів обвинувачений заволодів після перерахування цих коштів з державного бюджету на підставі договору підряду та складених і виданих ним неправдивих актів приймання виконаних будівельних робіт.

Довідково: за вчинене особі загрожує до 5 років обмеження або позбавлення волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x