На Чигиринщині школярі відвідали лісництво

На Чигиринщині школярі відвідали лісництво

Чигиринські лісівники провели пізнавальну екскурсію для школярів. Повідомляють в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Щороку в Чигиринському лісгоспі проводять цікаві та пізнавальні екскурсі для школярів. Тож нещодавно на підприємство завітали учні 1-4 класів Чигиринської ЗОШ №1 ім. Б. Хмельницького та Чигиринського НВК №3.
Учні молодших класів прийшли до Чигиринського лісгоспу, аби дізнатися, як вирощують та охороняють ліси. Їх зустрічали лісівники, а змістовну екскурсію територією підприємства провів головний лісничий Сергій Перов.

Дітям показали лісову пожежну станцію та техніку, яка допомагає лісівникам боротися з лісовими пожежами, камеру відеоспостереження, що дозволяє оперативно виявляти найменші загорання в лісових масивах. Продемонстрували лісівники теплицю з декоративним посадковим матеріалом, розповіли, як рослини висаджують на розсадник та багато іншого.

– Подібні заходи вже стали гарною традицією. Щороку ми проводимо ці екскурсії з пізнавальною метою, адже діти мають розуміти, скільки щоденних зусиль вкладають лісівники для збереження та примноження лісів рідного краю. Окрім того, ми проводимо з ними роз’яснювальні бесіди, розповідаючи про правила поведінки в лісових масивах і, сподіваємось, що цю інформацію вони донесуть до своїх батьків та однолітків, – розповідає головний лісничий Чигиринського лісгоспу Сергій Перов.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x