Геннадій Бобов допоміг Катеринопільському ліцею вирішити проблему з водою

Геннадій Бобов допоміг Катеринопільському ліцею вирішити проблему з водою

Катеринопільский ліцей заснували у 2003 році, і з того часу ми успішно працюємо за економіко-математичним профілем. Наш навчальний заклад є переможцем інноваційного конкурсу, щорічно посідає перше місце в районі та є одним із кращих в області за результатами ЗНО.

Наш колектив – це високопрофесійні, творчі та ініціативні педагоги. Їх у закладі працює 14, із них 11 з вищою категорією, а 2 з них мають звання «учитель-методист», 5 – «старший вчитель», 1 – «Відмінник освіти». Усі вони учасники та неодноразові призери професійних конкурсів «Вчитель року», «Творчий вчитель – творчий учень» як у районі, так і в області. Педагогічний колектив став дипломантом міжнародної виставки технологій «Сучасна освіта». Статті вчителів постійно друкують у фахових виданнях та «Вчительському журналі-онлайн».
Учні ліцею здобувають ось уже 15-й рік поспіль найбільшу кількість нагород та відзнак у нашому районі. Кожного року 70−80 % наших учнів від загальної кількості учасників стають призерами районних олімпіад, а також призерами всеукраїнських і міжнародних предметних конкурсів. Та й на обласному етапі олімпіад учні ліцею щорічно здо­бувають призові місця. Також вони є постійними учасниками та призерами конкурсу-захисту МАН.
Із 440 навчальних закладів Черкащини у 2015 році ліцей зайняв 14 місце, у 2016 році –
13 місце, у 2017 році – 5 місце. Медалісти постійно підтверджують свої оцінки, отримуючи високі результати ЗНО. Випускники ліцею мають стовідсотковий показник вступу до вишів, із якого
71 % – за економіко-математичним профілем. Вони є успішними студентами престижних ВУЗів України, мають стажування за кордоном, деякі з них є чудовими педагогами українських шкіл. Тож нам приємно, коли робота вчителя та учнів оцінюється – це мотивує і надихає не зупинятися на досягнутому, поглиблювати співпрацю та реалізовувати можливості, надані програмою.
Однак, звичайно, існують і проблеми. Однією з них є питання забезпечення ліцею якісною питною водою. На жаль, не скрізь на Катеринопільщині вода така, що її можна пити без шкоди для здоров’я. Її якість у криницях і свердловинах давно під питанням. Ця глобальна проблема не оминула й нас. Катеринопільський ліцей не має якісної питної води, адже в його свердловині вміст нітратів перевищує норму в 3,6 раза, а рівень жорсткості – у 1,4 раза. Вражені цими показниками, ліцеїсти навіть спробували здійснити аналіз питної води по району.
Оскільки це питання в ліцеї було одним із найгостріших, а його вирішення потребувало значних фінансових коштів, учительським, учнівським та батьківським колективами було вирішено звернутися до нашого народного депутата Геннадія Борисовича Бобова з проханням про придбання для закладу системи очищення води. Як завжди, народний депутат не залишився осторонь проблем виборців і оперативно допоміг нам.
Наразі ми всі щиро вдячні за розуміння, піклування про наше сьогоднішнє і майбутнє. Тож висловлюємо щиру подяку від адміністрації ліцею, її учнів та їхніх батьків за можливість вчитися і досягати успіху в гарних здоров’язберігаючих умовах. Бажаємо Вам, Геннадію Борисовичу, міцного здоров’я й наснаги на гарні справи, якими Ви примножуєте добро і віру у краще майбутнє. Нехай лихо й негаразди оминають Ваш дім, а Ваші вчинки відгукуються доброю згадкою в серцях людей.

Анна Федорівна Цьоменко,
директор Катеринопільського ліцею

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x