На вулицях Черкас планують встановити 28 камер спостереження

На вулицях Черкас планують встановити 28 камер спостереження

Незабаром на черкаських вулицях має стати безпечніше. В обласному центрі планують встановити 28 камер відеоспостереження. Про це на нараді розповіла директор департаменту організаційного забезпечення Лілія Маліщук, повідомляють в прес-службі Черкаської міської ради.

За словами Лілії Маліщук, обладнання вже закуплене. Виникла невелика затримка із підключенням камер через нестабільну ситуацію, у якій перебувало ПАТ «Черкасиобленерго». Проте наразі проектно-кошторисна документація вже виготовлена.

– Нині належить вирішити питання, до яких мереж будуть підключені камери відеоспостереження. Найкращим варіантом було б скористатися послугами «Укртелекому» з державним технічним захистом. Проте вони пропонують занадто високий тариф. Тільки відшкодування за використання цих мереж склало б 645 тисяч гривень на рік. Найближчими днями буде проведено спільну нараду за участю поліції і інтернет-провайдера, на якій має бути ухвалене управлінське рішення. Тож я сподіваюся, що ми за липень підключимо ці 28 камер, – зазначила Лілія Маліщук.

Локації встановлення відеокамер вже визначені. Це найбільш небезпечні, за інформацією поліції, місця у Черкасах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x