Юні черкаські туристи змагалися за першість

Юні черкаські туристи змагалися за першість

Днями на базі Думанецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Черкаської районної ради проходила районна гра-випробування «Котигорошко – 2018». У ній взяли участь команди з 17 закладів загальної середньої освіти, станції юних техніків та станції юних натуралістів. Про це повідомляє управління освіти і науки Черкаської ОДА.

Протягом чотирьох днів учасники виборювали перемогу в спортивних випробуваннях та велотуризмі, подоланні смуги перешкод, в’язанні вузлів, тестуванні з топографії та краєзнавства.

Юні черкаські туристи змагалися за першість

Гру відвідав і заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації, депутат обласної ради Костянтин Омаргалієв.
За результатами конкурсних випробувань у старшій групі І місце виборола команда «Степанки» Степанківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, ІІ місце – команда «Рваний кед» Леськівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, ІІІ місце – команда «Лідер» Хацьківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

У молодшій групі І місце посіла команда «Рваний кед» станції юних натуралістів, ІІ місце – команда «Глобус» Руськополянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, ІІІ місце – команда «Неогайдамаки» Червонослобідської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x