У Золотоноші двоє чоловіків влаштували стрілянину (ВІДЕО)

У Золотоноші двоє чоловіків влаштували стрілянину (ВІДЕО)

Інформацію про двох чоловіків, які влаштували стрілянину з пістолету на центральній вулиці в Золотоноші, повідомили місцеві жителі. Чоловіків затримано. У них вилучено пістолет Глок та автомат Калашникова. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» стало відомо з прес-служби ГУНП України в Черкаській області.

До чергової частини Золотоніського відділу поліції зателефонував місцевий житель та повідомив про двох невідомих чоловіків, які вживають алкогольні напої неподалік центра міста та стріляють з пістолета. За викликом негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Інформація підтвердилась, на місці події правоохоронці затримали двох чоловіків, в руках одного з них був пістолет Глок споряджений трьома патронами. Чоловіків доставили до поліції для дачі показів. Ними виявилися раніше судимі, 30-річний житель Кіровоградської області та 39-річний житель Золотоніського району. У чоловіків поліцейські вилучили пістолет Глок, автомат Калашникова та набої.

На даний час речові докази по справі вилучено. Слідство по кримінальному провадженню, яке було відкрито за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, триває. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x