Черкаські рятувальники провели змагання до Дня Конституції України (ВІДЕО)

Черкаські рятувальники провели змагання до Дня Конституції України (ВІДЕО)

25 червня на спортивному майданчику 19-ої Державної пожежно-рятувальної частини 1-го Державного пожежно-рятувального загону по охороні ПАТ «Азот» рятувальники провели змагання з ігрових видів спорту присвячені 22-й річниці Конституції України. Участь у змаганнях взяли чотири кращі збірні Управління ДСНС України в Черкаській області, серед яких команда апарату обласного Управління, аварійно-рятувального загону спеціального призначення а також збірні 1-го та 2-го державних пожежно-рятувальних загонів. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби УДСНС України в Черкаській області.

Турнірні змагання проходили у трьох видах спорту – міні-футболі, пляжному волейболі та змаганнях з дартсу.

Відкриваючи змагання, до збірних команд з привітальним словом звернувся начальник Управління ДСНС України у Черкаській області Віктор Гвоздь, який зазначив: «Як відомо, в рятувальній службі працюють фізично загартовані та вправні фахівці, які постійно готові прийти на допомогу та ліквідувати надзвичайну ситуацію, допомагають їм у цьому не лише щоденні тренування, а й такі змагання. Водночас без відповідної спортивної підготовки справжнім рятувальником бути неможливо, тож нема нічого дивного в тому, що серед багатьох заходів присвячених до цього свята фахівці ДСНС обрали і спортивний турнір». Також Віктор Михайлович побажав усім спортсменам-рятувальникам спортивних досягнень та успіхів не тільки на спортивних майданчиках, але і повсякденному житті.

Запекла боротьба впродовж кількох годин точилася на всіх майданчиках. У напруженій безкомпромісній боротьбі перемогу у футбольному турнірі святкувала команда 1-го ДПРЗ. Другу сходинку посіла команда апарату Управління. Третіми стали рятувальники аварійно-рятувального загону спецпризначення.

Фаворитами у пляжному волейбольному протистоянні стала збірна команда апарату Управління. Другими та третіми – команди 1 та 2-го ДПРЗ відповідно.

Черкаські рятувальники провели змагання до Дня Конституції України (ВІДЕО)

Кращими з дартсу стали рятувальники аварійно-рятувального загону спецпризначення.

Попри спортивний накал та спортивні досягнення головним підсумком спортивного дня стала чергова дружня зустріч рятувальників з колегами з різних підрозділів

За перемогу команди учасниці були нагороджені почесними грамотами та цінними подарунками.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x