Понад півтори сотні школярів Корсунщини долучились до інтерактивного заходу «Калейдоскоп професій»

Понад півтори сотні школярів Корсунщини долучились до інтерактивного заходу «Калейдоскоп професій»

Розпочалося літо, а разом із ним розпочали роботу літні пришкільні табори. До такого табору, відкритого при Корсунь-Шевченківській загальноосвітній школі № 2 днями завітала фахівець з профорієнтації Корсунь-Шевченківської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Ольга Лукашенко, щоб продовжити ознайомлювати дітей зі світом професій та допомагати у майбутньому професійному самовизначенню школярів. Про це повідомляє Черкаська ОДА.

Вона провела профорієнтаційний інтерактивний захід для 167 учнів 1-8-х класів «Калейдоскоп професій». Діти дізнались про послуги служби зайнятості, актуальні професії міста та району, про особливості різних професій, про можливість проходження он-лайн тестування, використовуючи Платформу з профорієнтації та розвитку кар’єри, сервіс якої знаходиться на офіційній веб-сторінці Державної служби зайнятості.фото 2 (2)

Школярі були розділені на команди і стали активними учасниками конкурсів: «Знавець професій», «Показуха», «Від ознаки до професії», «Склади професію». Діти гарно розповідали про професії своїх батьків, відгадували тематичні загадки, складали прислів’я та продемонстрували глибокі знання професій. Команда-переможець «Професіонали» отримала в подарунок «Атлас професій майбутнього», а всі учасники та глядачі заходу отримали профорієнтаційні роздаткові матеріали.

Після проведеного заходу педагог-організатор Ірина Діденко зазначила: «Приїзд в пришкільний табір служби зайнятості – це корисна та результативна практика, яка дає дітям можливість під час відпочинку у ігровій формі дізнатися нову, цікаву, а головне важливу інформацію про світ професій».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x