Черкащанин продавав речовину, схожу на амфетамін

Черкащанин продавав речовину, схожу на амфетамін

Ним виявився 20-річний місцевий житель у якого виявили 10 фольгових пакетів з речовиною схожою на амфетамін. За даним фактом відкрито кримінальне провадження та встановлюються канали надходження наркотичного засобу. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби ГУНП України в Черкаській області.

До працівників поліції Кам’янського відділення надійшла оперативна інформація про чоловіка, який продає наркотики. Перевіркою було встановлено підозрювану особу. Ним виявився 20-річний житель Кам’янки. Його було затримано на одній із вулиць міста під час продажу фольгового згортку з речовиною схожою на амфетамін. Він продавав наркотик невідомому чоловікові за 100 гривень. Під час огляду його автомобіля правоохоронці також виявили 8 фольгових згортків з речовиною схожою на амфетаміну. Ще один пакет з такою ж самою речовиною був виявлений за місцем проживання підозрюваного.

Наразі речові докази направлено на дослідження. За даним фактом Кам’янським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x