Роман Буданцев вийшов із ВО «Батьківщина»

Роман Буданцев вийшов із ВО «Батьківщина»

Депутат обласної ради Роман Буданцев написав заяву про вихід із партії «Батьківщзина». Інформацію про це «Нова Доба» дізналася з особистої сторінки політика у «Фейсбуці».

«Так, я виходжу із ВО «Батьківщина». До цього рішення йшов довго, зважив всі «за» і «проти». Причин на це багато. Сукупність різних факторів стала поштовхом для рішення про вихід. Серед «батьківщинівців» є багато людей, які достойні творити майбутнє України, але є й такі, з якими мені однозначно не по дорозі.

Він зазначає, що до цього його спонукало те, що він «багато в чому не згоден із процесами, які відбуваються в обласній партійній організації», а також не отримує «належної підтримки з боку обласного партійного керівництва в багатьох своїх починаннях».

Депутат зазначає, що чітко розуміє свою відповідальність перед виборцями і командою і готовий і надалі працювати далі над вирішенням проблем громад. «Вважаю себе вільним від членства в партії, але не вільним від відповідальності перед виборцями округу», – зазначає Роман Буданцев.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x