У Черкаському національному відсвяткували випускний

93-й випуск відсвяткував Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. 830 дипломів тут вручили фахівцям у різних галузях. На університетській площі 27 червня зібралися викладачі, очільники та гості вишу, випускники та їхні батьки.

Святкову лінійку розпочав з виступ самодіяльного ансамблю народного танцю «Черкащанка» (керівник Валентин Луценко) запальним танком. Із вітальним словом до випускників звернувся ректор університету Олександр Черевко.

‒ Дякую університетській громаді за успіхи минулого навчального року. Пишаюся нашими випускниками. Адже за роки навчання в університеті вони отримали відповідні знання, професійні навички, а також повною мірою проявили свої здібності й таланти. Професорсько-викладацький колектив університету вкладав душу у своїх студентів. Кожного з них ми виховували як фахівця, як особистість, як патріота і тепер дивимося на цих молодих людей із великою надією ‒ адже саме від них залежить, яким буде наше майбутнє. Подумалося ще й про те, що хоч населення України зменшується, та кількість свідомих громадян України збільшується. І Черкаський національний теж докладає до цього зусиль! ‒ зазначив Олександр Володимирович.

Свої виступи також подарували вокальний дует «Юна» у складі Юлії Снісаренко та Наталії Зінченко, художній колектив «Естрадна студія «Карамель» Черкаської гімназії № 31. На завершення урочистостей випускники станцювали вальс та випустили у небо голубів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x