На Чигиринщині відзначили річницю Конституції України

На Чигиринщині відзначили річницю Конституції України

Напередодні відзначення 22-ї річниці Конституції України в районному Будинку культури відбулися урочисті заходи та святковий концерт. Із нагоди свята гостей привітали заступник голови районної державної адміністрації Микола Турик та заступник голови районної ради Валерій Невгоденко. Про це «Нова Доба» дізналася із Чигиринської РДА.

– Обравши шлях незалежного розвитку і закріпивши це в Конституції, Україна підтвердила своє прагнення розвивати і зміцнювати демократичну, соціальну, правову державу. Це свято кожного з нас, не зважаючи на стать, вік, професію, соціальний стан чи мову. Адже Основний Закон нашої країни гарантує та забезпечує права і обов\’язки громадян. Саме людина, її здоров\’я, честь, гідність, недоторканість і безпека є найвищою соціальною цінністю у державі, – зазначив Микола Васильович.

Керівники району вручили посвідчення до Почесного звання України «Мати-героїня» і нагрудний знак «Мати-героїня» Душейко Олені Миколаївні, матері п’яти дітей м. Чигирин та Подяки районної державної адміністрації та районної ради за організаторську діяльність, патріотизм, активну участь у громадському житті району та з нагоди Дня молоді та 22-ї річниці Конституції України молоді міста.

З нагоди свята Конституції України представниками молодого покоління Чигиринщини покладені квіти до пам’ятників відомих постатей краю, борців за незалежність української держави – Богдану Хмельницькому та Тарасу Шевченку.

Святковими концертними виступами привітали зі святом всіх присутніх талановиті артисти Богданового краю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x