Драбівська районна рада внесла зміни до бюджету

Драбівська районна рада внесла зміни до бюджету

22 червня голова районної ради Володимир Дзега провів 27 чергову сесію районної ради. У засіданні взяли участь депутати обласної ради Сергій Буцько і Григорій Плічко, керівники районної державної адміністрації, установ і організацій, селищний і сільські голови, представники місцевої преси, громадськість. Про це «Новій Добі» стало відомо з прес-служби Драбівської районної ради.

Передувало пленарному засіданню сесії робота постійних комісій і президії районної ради. На початку роботи сесії перед депутатами виступив керівник філії «Драбівський райавтодор» дочірнього підприємства «Черкаський облавтодор» Олександр Тесленко, який розповів про стан справ щодо ремонту доріг, які знаходяться на території району, ознайомив із графіком ремонту шляхів місцевого значення та дав відповіді на запитання.

Згідно затвердженого порядку денного, спершу депутати заслухали звіт голови районної державної адміністрації Івана Гайдая про виконання програм економічного і соціально-культурного розвитку району та делегованих районною радою повноважень. Далі прийняли позитивні рішення щодо звітів головних розпорядників бюджетних коштів про використання коштів, виділених з районного бюджету на фінансування районних програм у 2017 році, звітів постійних комісій районної ради та про хід виконання рішення районної ради від 18.02.2014 № 36-1/VІ «Про районну комплексну Програму «Турбота» на 2014-2020 роки.

Позитивним було голосування народних обранців щодо внесення змін до рішень районної ради, зокрема, рішення від 06.06.2014 № 40-11/VI «Про перелік об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Драбівського району та уповноважених органів, яким вони передані в управління».

У ході роботи також вирішено питання, що стосуються управління комунальним майном.

Крім того, депутати розглянули декілька земельних питань та затвердили план роботи районної ради на ІІ півріччя поточного року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x