На сході загинув Едуард Федоров з Валяви

На сході загинув Едуард Федоров з Валяви

Знову непоправна втрата. На сході України у ході Операції об’єднаних сил загинув військовослужбовець із Городищенського району. Воїн із села Валява Едуард Федоров, якому було лише 22 роки, помер 2 липня у Харківському госпіталі після важкого поранення. Про це інформує сайт «Вісник Шевченкового краю».

Боєць був 1996 року народження. Служив у морській піхоті. Був командиром батальйону, мав позитивні характеристики. Смертельні поранення отримав у ході боїв в районі села Водяне Донецької області.

Вдома лишилася молода дружина – разом вони чекали на народження дитини.

Про загибель нашого земляка повідомив під час засідання колегії голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. Загиблого вшанували хвилиною мовчання. Інформацію підтвердив головний військовий комісар області Євген Курбет. Командування Військово-морських сил висловлює щире співчуття рідним і близьким військовослужбовця. Наразі вирішується питання доставки тіла для поховання.

У Городищі скасовуються всі розважальні заходи – у тому числі й Івана-Купала, адже саме в ці дні буде похорон. Це вже дев’ять життів городищан обірвала російська збройна агресія з 2014 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x