Велопробіг на підтримку загиблого вчителя відбудеться у Черкасах

Велопробіг на підтримку загиблого вчителя відбудеться у Черкасах

Велопробіг-заклик до поваги та дотримання правил дорожнього руху кожним учасником дорожнього руху відбудеться у суботу, 7 липня, в Черкасах. Інформує сайт Zmi.ck.ua.
Активісти запрошують усіх черкасців долучитися до заходу, що розпочнеться об 11:00. Збір відбудеться на площі Б. Хмельницького.

Акція має стати своєрідним закликом до поваги на дорогах, дотримання правил дорожнього руху кожним його учасником. Крім того, за допомогою пробігу велосипедисти хочуть привернути увагу спільноти до резонанснї ДТП, що сталася 17 червня та виступити проти беззаконня. Внаслідок автопригоди загинув черкасець Олексій Гончар. Однак підозри ймовірній винуватиці аварії досі не вручено.

«Закон повинен бути одним для всіх! Ми вимагаємо чeсного слідства, відкритого судового процeсу та справeдливого покарання згідно закону», – йдеться у зверненні спільноти велосипедистів Черкас.

Шлях велопробігу пройде від площі до місця смертельної ДТП. Велосипедисти рухатимуться без спеціального супроводу, просто з дотриманням правил дорожнього руху.

Нагадаємо, життя Олексія обірвалося на 28 році. За кермом авто, яке забрало життя чоловіка, ймовірно, була екс-депутатка обласної ради й відома на Черкащині бізнесменка Любов Савченко. Кермувальниця збила велосипедста й ще майже 15 метрів протягла його по Смілянській трасі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x