На Городищині знайшли труп зниклого валютчика

На Городищині знайшли труп зниклого валютчика

Виявили труп валютчика Сергія Лищенка з Городища, який пропав 16 червня минулого року. Зник серед білого дня біля магазину «Наталі». Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Кажуть, що Лищенко мав при собі велику суму грошей, сів у якусь машину. Рідні негайно подали заяву до міліції, ті оголосили розшук, розмістили оголошення в місцевій газеті та інтернеті, проте безрезультатно. Звістка про зникнення Сергія Панасовича боляче вразила городищан. Адже він багато років займався обміном валюти на місцевому ринку. Був одним з перших, у кого можна було придбати долари. Був людиною тихою, скромною. Носив з собою значні суми грошей, але ніколи не ховався з ними – занадто довіряв людям. Робота його була небезпечною – якось зазнав нападу, був жорстоко побитий. Після його зникнення, містом ширилися найнеймовірніші чутки. Наприклад, що він міг піти в монастир.

Проте, 14 квітня в селі Дирдин поблизу Городища знайшли його закопаний труп. Там біля Чирвиної гори між сміттєзвалищем й лісочком і була могилка. Спочатку собаки знайшли частину людського тіла, про це місцеві жителі повідомили сільську раду, звідти зателефонували в міліцію. Прибули криміналісти, відкопали рештки. Ідентифікували, що це і є Сергій Лищенко. При ньому виявили 20 тис грн. Причину смерті встановлюють експерти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x