Черкаських школярів запрошують до табору «Юний моряк»

Черкаських школярів запрошують до табору «Юний моряк»

У вівторок, 3 липня, відбулося урочисте відкриття профільного наметового спортивно-оздоровчого табору «Юний моряк», що розташувався на узбережжі Дніпра. За три зміни там планують оздоровити близько 200 дітей віком від 12 до 17 років. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби Черкаської міської ради.

Як інформують у департаменті освіти та гуманітарної політики, табір працює у військово-спортивному спрямуванні, а тому діти отримуватимуть навики і вміння тактичної та медичної підготовки. Заплановано багато змагань та ігор, серед яких – стрільба та смуга перешкод. Морську справу діти опановуватимуть під вітрилом судна «Кузьмич».

Харчуються школярі в таборі 4 рази на день, відповідно до вимог міністерства охорони здоров\’я України та приписів Держсанепiднагляду.

Вітаючи усіх присутніх на відкритті табору, директор департаменту освіти та гуманітарної політики Сергій Воронов зауважив: «Найкращий відпочинок, як правило, відбувається в таборах, де кожен вільно почуває себе в колі своїх однолітків, бере участь у різноманітних культурно-спортивних заходах, оздоровлюється, загартовується, цікаво, з користю проводить час».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x