Військові дії черкаські геймери перенесли у віртуальний світ

Військові дії черкаські геймери перенесли у віртуальний світ

12-13 квітня найкращі геймери області мали змогу перевірити свої навики та здібності у стрільбі, управлінні танками та спортивними автомобілями на щорічному обласному чемпіонаті з кіберспорту. Ініціатор та організатор заходу –Черкаський державний бізнес-коледж. Такі кіберзмагання сьогодні вже довгоочікувані серед молоді, адже стали традиційними, проводяться тринадцятий рік поспіль при підтримці директора закладу, депутата Черкаської міської ради Олега Кукліна.
Кожного року кількість учасників чемпіонату зростає і цього року сягнула рекордної – понад 600 осіб. Участь взяли як хлопці, так і дівчата не лише з Черкас та області, а навіть з Києва та Конотопа. Вікових обмежень не було. Наймолодшому геймеру, який вирішив проявити себе у кіберспорті, виявилося лише 8 років, найстаршому – понад 40. Геймери затято змагалися безперервно протягом двох днів з 7.00 до 23.00.

Про це «Новій Добі» повідомили власні джерела.

Разом з кількістю учасників цього року розширилося і коло дисциплін, їх стало п’ять: Counter-Strike 1.6, Dota 2, WorldofTanks, FIFA 14, NFSUnderground 2.
Переможці отримали чимало цікавих призів. Серед них – сертифікати на безкоштовну гру в боулінг від компанії CosmosBowling, безкоштовні абонементи на інтернет від компанії McLaut, і звичайно, грошові винагороди – близько 3000 гривень за перше місце.
Результати
Вітаємо переможців чемпіонату та бажаємо гідно представити себе на Всеукраїнській арені

Dota 2
1 місце – SpOuk
2 місце – Inc.
3 місце – Правий сектор

CS 1.6
1 місце – FINT
2 місце – CK.UA
3 місце – Voltage

WorldofTanks
1 місце – Pro_Steam
2 місце – CK_UA
3 місце – PLintuspro

FIFA 14
1 місце – Корнієнко Олександр
2 місце – Пасиченко Сергій
3 місце – Оніщенко Владислав

NFSUnderground 2
1 місце – Суховий Олександр
2 місце – Данилішин Володимир
3 місце – Шкуро Антон

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x