На Смілянщині ремонтують шляхопровід

На Смілянщині ремонтують шляхопровід

На автомобільній дорозі загального користування державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань у Смілянському районі проводяться роботи з експлуатаційного утримання шляхопроводу на км 64+633. Попередньо комісією було проведене обстеження шляхопроводу, під час якого фахівцями було виявлено недоліки та пошкодження, визначено необхідний перелік ремонтних робіт. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Експлуатаційне утримання шляхопроводу передбачає ремонт прогонової будови мосту, захист від корозії його бетонних та металевих конструкцій, ремонт деформаційних швів, фарбування металевого перильного та парапетного огороджень, влаштування асфальтобетонного покриття тротуару, укріплення конусів мосту залізобетонними плитами, ремонт залізобетонної плити проїзної частини, влаштування гідроізоляції і ремонт покриття проїзної частини та інше.

У рамках експлуатаційного утримання шляхопроводу працівники підрядної організації вже провели частину ремонтних робіт на одній половині мосту і продовжують працювати.

Зокрема, очищено від бруду та сміття проїжджу частину автодороги, пофарбовано металеве перильне огородження, відновлено деформаційні шви, проведено захист бетонних та металевих конструкцій від корозії, армування плит прогонової будови, ремонт залізобетонної плити проїзної частини, влаштовано гідроізоляцію проїзної частини та тротуару, проведено ремонт асфальтобетонного покриття.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x