У Лисянському лісгоспі відродили джерело

У Лисянському лісгоспі відродили джерело

Рекреаційний пункт «Березовий гай», що розташований на території Яблунівського лісництва Лисянського лісгоспу, привертає увагу як місцевого населення, так і туристів – лісова альтанка в оточенні струнких беріз, шелест листя та спів пташок надихають відвідувачів цієї місцини на позитивний лад та надають душевного спокою й рівноваги. А знедавна відвідувачів тут стало ще більше. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби Черкаського обласного управління
лісового та мисливського господарства.

Неподалік цього затишного місця лісівники віднайшли давню криничку, яка була забута й знаходилась у занедбаному стані. Силами державної лісової охорони Яблунівського лісництва джерело було відроджено та отримало нове життя.

Для зручного користування лісівники облаштували сходи та змурували нову криницю. Тож відтепер кожен охочий може посмакувати чистою, холодною, джерельною водою, а при потребі й набрати з собою.

– Одним із пріоритетних напрямків роботи лісівників є відновлення лісових джерел, які знаходяться на території держлісфонду. Тож ми облаштовуємо нові та підтримуємо в належному стані вже існуючі гідрологічні об’єкти. Приємно й те, що місцеве населення цінує дар, даний їм природою, і з вдячністю відгукуються про роботу працівників лісового господарства, – зазначає директор Лисянського лісгоспу В’ячеслав Шако.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x