Звіт народного депутата Геннадія Борисовича Бобова за перше півріччя 2018 року

Звіт народного депутата Геннадія Борисовича Бобова за перше півріччя 2018 року

Шість законопроектів було подано до Верховної Ради

Вони стосуються розвитку сільських територій та державної аграрної політики, стимулювання вітчизняної промисловості, протидії рейдерству, збільшення рівня соціального захисту населення.

Звіт народного депутата Геннадія Борисовича Бобова за перше півріччя 2018 року

Пряма мова депутата
«У звітний період разом із колегами подав важливі законопроекти, ухвалення яких піде на користь державі. Так, подали системний документ \”Про основні засади державної аграрної політики та державної політики сільського розвитку\”. Це дорожна карта для розвитку сільських регіонів України, де чітко прописані всі економічні та соціальні стимули для відродження села.
Ще один законопроект стосується оптимізації системи державного управління у сфері сільського господарства. Він має на меті створити умови для ефективної діяльності новостворених органів виконавчої влади в секторі АПК. Цього півріччя було зареєстровано закон щодо принципів і вимог до органічного виробництва. Вважаю, що ця сфера має отримати поштовх для розвитку. Тому разом із колегами адаптували найкращий європейський досвід до українських реалій.
Ще один важливий законопроект, що зареєстрували, стосується стимулювання розвитку вітчизняної промисловості. Не втомлююсь повторювати, що лише зі створенням нових підприємств, відновленням непрацюючих заводів і фабрик ми можемо запустити економіку. Ми маємо зупинити деградацію та масовий відтік людей на заробітки на Захід. Інакше в Україні не буде майбутнього. Зробити це можна лише за умови розвитку вітчизняної промисловості. Саме на це спрямований наш законопроект.
Також у цьому півріччі було зареєстровано законопроект щодо протидії рейдерству. Це ганебне явище стало справжньою бідою для агровиробників. Законопроект містить цілу низку пропозицій, які покладуть край рейдерству.
Окремо хочу звернути увагу на зареєстрований документ, який має спрямувати додаткові надходження до державного бюджету на користь найбільш вразливих категорій населення. Мова йде про хворих на дитячий церебральний параліч, рак, діабет, хронічну ниркову недостатність і тих, які мають серйозні проблеми з серцем, постраждалих від аварії на ЧАЕС і чорнобильців-ліквідаторів. Держава сьогодні має додаткові кошти, щоб профінансувати відповідні програми і допомогти цим категоріям людей, багато з яких фактично покинуті напризволяще».
Усього депутат зареєстрував 30 законопроектів. Два з них стали чинними законами, ще два ухвалено в першому читанні.

За шість місяців у громадські приймальні звернулося 1108 осіб

Усього подано 579 звернень, найбільше – в Городищенському районі.

Звіт народного депутата Геннадія Борисовича Бобова за перше півріччя 2018 року

Пряма мова депутата
«Мої громадські приймальні, що діють у кожному з районів округу, давно стали ефективним механізмом вирішення проблем громад і окремих людей. Кожне звернення обробляється, і на основі аналізу ухвалюється рішення, яким чином потрібно надати допомогу. Щось включається в мою програму допомоги населеним пунктам, щось намагаємось вирішити на місцевому рівні чи на рівні області, деякі питання потребують вирішення в київських владних кабінетах. Ось уже багато років планомірно, крок за кроком, більшість питань вирішується. Тож звертайтеся! Не можу допомогти всім, але зроблю все, що в моїх силах».

202 ветерани Великої Вітчизняної війни – з подарунками до Дня Перемоги

Окрім того, допомогу отримали районні ветеранські організації: Корсунь-Шевченківська – цифровий фотоапарат і флеш-накопичувач, Городищенська – ноутбук, Шполянська – ноутбук, Катеринопільська – багатофункціональний офісний пристрій, Канівська – офісні стільці, Тальнівська – LЕD-телевізор із кронштейном. Також учасники аматорського народного хорового колективу ветеранів праці Корсунь-Шевченківського РБК отримали 33 проїзні квитки на І півріччя 2018 року.

Звіт народного депутата Геннадія Борисовича Бобова за перше півріччя 2018 року

Пряма мова депутата
«Історична пам’ять народу – це коріння, яке тримає суспільство і дає йому можливість для розвитку. Тому сьогодні вкрай важливо не забувати великий ратний Подвиг ветеранів та післявоєнні трудові досягнення тих, хто відбудовував країну з попелу після війни. Дякую Вам, ми пам’ятаємо! Міцного здоров’я та довгого віку!»

У чотири дитячі садочки надійшла необхідна допомога

За сприяння народного депутата допомогу отримали: Городищенський ДНЗ №1 «Джерельце» – ноутбук, мультимедійний проектор, проекційний екран; ДНЗ №8 «Сонечко» м. Корсуня-Шевченківського – дитячі меблі; Стеблівський ДНЗ «Росинка» Корсунь-Шевченківського району, ДНЗ «Дружба» №2 м. Корсуня-Шевченківського – дитячі меблі та іграшки.

Звіт народного депутата Геннадія Борисовича Бобова за перше півріччя 2018 року

Пряма мова депутата
«Дошкільна освіта має величезне значення. Сьогодні малеча дорослішає та отримує нові знання і навички швидше, ніж покоління до них. Наше завдання – надати їм усі можливості для розвитку, тож дитячі садочки мають отримувати все сучасне та необхідне. Тому дитячі дошкільні заклади завжди будуть у центрі моєї уваги».

Шістнадцять обдарованих дітей потрапили на міжнародні та всеукраїнські змагання

Депутат посприяв у фінансуванні поїздок вихованців Корсунь-Шевченківської ДЮСШ на міжнародні змагання із дзюдо до міста Загреб (Хорватія) та на чемпіонат України з пауерліфтингу до міста Коломиї Івано-Франківської області. Окрім того, учениця Драбівської музичної школи за класом акордеон Юлія Середа змогла потрапити на міжнародний музичний конкурс до міста Стара Любовня, Словаччина. 35 обдарованих і талановитих дітей із Корсунь-Шевченківського району отримали одноразові стипендії за сприяння народного обранця.

Звіт народного депутата Геннадія Борисовича Бобова за перше півріччя 2018 року

Пряма мова депутата
«Обдаровані діти – це найбільший скарб України. Це люди, які будуть у перших лавах будівничих нашої держави вже через декілька років після закінчення вишу. Наше завдання – дати їм можливість для розвитку, показати світ, заохотити до навчання, музики чи спорту, і, головне, створити умови для того, щоб вони залишилися в Україні».

Дев’ять освітніх закладів округу отримали допомогу

Подарунки отримали: Корсунь-Шевченківська ЗОШ І–ІІІ ступенів №1 – 25 одномісних наборів учнівських меблів (парти і стільці) для майбутніх першокласників; Вербівська ЗОШ І–ІІІ ступенів Городищенського району – холодильник; Селищенський НВК «ДНЗ – ЗОШ І–ІІІ ступенів» Корсунь-Шевченківського району – 2 ноутбуки, 14 комплектів меблів (парти і стільці) для майбутніх першокласників; Катеринопільський ліцей – систему очищення води; Мар’янівський НВК «ДНЗ – ЗОШ І–ІІІ ступенів» Шполянського району – ноутбук, LED-телевізор із кронштейном та бездротовою клавіатурою; Малоржавецький НВК «ДНЗ – ЗОШ І–ІІІ ступенів» Канівського району – підключення до мережі Інтернет, ноутбук, волейбольну сітку; Почапинський НВК «ДНЗ – ЗОШ І–ІІІ ступенів» Лисянського району – ноутбук, LED-телевізор із кронштейном і бездротовою клавіатурою; Папужинський НВК «ДНЗ – ЗОШ І–ІІ ступенів» Тальнівського району – мультимедійний проектор, проекційний екран; Сигнаївський НВК «ДНЗ – ЗОШ І-ІІІ ступенів» Шполянського району – ноутбук, LED-телевізор із кронштейном.

Звіт народного депутата Геннадія Борисовича Бобова за перше півріччя 2018 року

Пряма мова депутата
«Усі розвинуті країни світу вкладають мільярди доларів у розвиток своєї освітньої системи. Там розуміють, що освічена молодь, яка володіє сучасними технологіями – це запорука успіху держави. В Україні ж спостерігається парадокс: освіта фінансується по залишковому принципу і при цьому ми є одним із основних експортерів «мізків» у Європу та США. Уявляєте, якщо б справді якісно реформувати освіту, надати всім школам усе необхідне по найвищому ґатунку і створити умови, щоб діти не шукали кращої долі поза межами Батьківщини? Кожен справжній патріот сьогодні має допомагати у міру сил та можливостей освітнім закладам. Це значно цінніше для суспільства та держави, ніж красиві слова чи дороговартісна політична реклама на біг-бордах».

Шість закладів охорони здоров’я – з новим сучасним обладнанням

Дитяче відділення Шполянської ЦРЛ ім. братів Михайла і Олексія Коломійченків отримало монітор пацієнта (пульсоксиметр) із додатковими датчиками; в дитяче відділення Катеринопільської ЦРЛ надійшла пральна машина та 5 масляних обігрівачів; у ФАПи сіл Кичинці, Виграїв, Сухини Корсунь-Шевченківського району, Білашки Тальнівського району – медичне обладнання та інвентар.

Звіт народного депутата Геннадія Борисовича Бобова за перше півріччя 2018 року

Пряма мова депутата
«Сьогодні заклади охорони здоров’я отримують нові виклики. Основне завдання – допомогти їм пройти важкий період. Адже якщо ми втратимо в селі ФАП чи амбулаторію, якщо ці заклади будуть неналежно укомплектовані необхідним обладнанням, якщо відділення районних лікарень не матимуть сучасної апаратури – ми втратимо людські життя. Тож я виступаю проти необдуманих скорочень та закриття закладів охорони здоров’я. Це той необхідний елемент сільської чи міської інфраструктури, від якого залежить не тільки якість життя місцевих жителів, а й розвиток населеного пункту. Тож я продовжую допомагати обладнанням закладам охорони здоров’я нашого округу».

До різдвяних свят подарунки та привітання отримали 342 дитини

Традиційно депутат привітав малечу з Корсунь-Шевченківського багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру «Надія» та Вільшанської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Городищенського району. Також до різдвяних свят подарунки отримали 52 дитини з 7 дитячих будинків сімейного типу. А родина Нагорняків із села Папужинці Тальнівського району, яка нині виховує 10 дітей, отримала 3 двоярусні ліжка з матрацами для 6 своїх нових вихованців.

Звіт народного депутата Геннадія Борисовича Бобова за перше півріччя 2018 року

Пряма мова депутата
«Уже багато років я надаю допомогу дітям, які її потребують найбільше. У наші непрості часи потрібно підтримувати заклади та сім’ї, які намагаються зробити цей світ хоч трішки кращим, допомагаючи дітлахам, які потрапили у важкі життєві обставини або мають проблеми зі здоров’ям».

Усі Матері-героїні округу отримали вітання з 8 Березня

Подарунки та квіти отримали 492 жінки.

Звіт народного депутата Геннадія Борисовича Бобова за перше півріччя 2018 року

Пряма мова депутата
«Міцна держава і здорове суспільство починаються з гарної та дружної сім’ї. Це правило, яке сьогодні дехто намагається висміяти чи змінити, все-таки працює, незважаючи ні на що. Для мене Матері-героїні – це особливі люди. Виховати справжньою людиною одного чи двох дітей – це важкий труд. Виховати та поставити на ноги п’ятьох та більше – справжній подвиг! Тому я завжди з радістю та вдячністю вітаю Матерів-героїнь зі святом весни!»

Два органи місцевого самоврядування отримали нове обладнання для потреб громади

Сучасну техніку отримали: Таганчанська сільська рада Канівського району – багатофункціональний офісний пристрій та громада Беркозівського старостинського округу Степанецької сільської ради Канівського району – ноутбук. Окрім того, за сприяння народного депутата було організовано та проведено святкові заходи з нагоди 95-річчя Шполянського району.

Звіт народного депутата Геннадія Борисовича Бобова за перше півріччя 2018 року

Пряма мова депутата
«Органи місцевого самоврядування сьогодні виконують багато функцій, забезпечуючи своєчасний доступ до різних адміністративних послуг населенню. Звичайно, для цього потрібна сучасна техніка. У мої громадські приймальні надходять запити від органів місцевого самоврядування щодо оновлення вже застарілого обладнання, що використовується для потреб громади. Завжди з радістю допоможу!»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x