Вбивцю з Монастирищенського району судитимуть

Вбивцю з Монастирищенського району судитимуть

26-річний житель Монастирищенського району впродовж року був у розшуку за підозрою у вчиненні умисного вбивства. 22 лютого молодика затримали працівники поліції. Нещодавно прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно зловмисника. Повідомляють на сайті 04744.info.

Як повідомили в Уманській місцевій прокуратурі, 5 листопада 2016 року на території колишнього аеродрому одного із сіл Монастирищенського району зловмисник двічі вистрелив у голову 56-річному місцевому жителю з пістолета марки «ПМ». Від отриманих поранень чоловік помер на місці.

Після цього зловмисник почав чинити психологічний тиск на очевидців вбивства. Парубок змусив їх допомогти знищити сліди злочину. Тіло чоловіка поклали у багажник легкового автомобіля та перевезли до наповненого водою відпрацьованого кар’єру. До ніг жертви прив’язали камінь і скинули у воду.

На даний час зловмиснику обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Якщо суд визнає чоловіка винним, на нього чекає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x