Черкащан запрошують долучитися до «Google Europe Code Week 2018»

Черкащан запрошують долучитися до «Google Europe Code Week 2018»

За оцінками, більше 65 % теперішніх студентів працюватимуть на роботах, які сьогодні ще навіть не існують. Ми хочемо підготувати сьогоднішніх студентів до цього майбутнього, долучившись до комп\’ютерних наук і технологій. Цього року ми із задоволенням знову запрошуємо до участі в Europe Code Week, щоб підтримати зусилля, які надихають студентів на використання технологій та розвивати свої навички комп\’ютерного мислення, приділяючи особливу увагу дівчатам та тим, хто наразі недосвідчені в цій галузі. Про це «Нова Доба» дізналася із Офіційного блогу Google Україна
.
У рамках проекту Europe Code Week ми пропонуємо гранти – до 8000 євро – для організацій, які хочуть проводити освітні ініціативи, які надають дітям у віці від 5 до 18 років можливість отримати практичні навички та ознайомитись з магією створення за допомогою технологій.
Прийом заявок відкрито до 13 липня 2018 року; для участі треба заповнити і надіслати цю форму.

Ця програма відкрита лише для некомерційних організацій та шкіл. Якщо ви шукаєте освітні інструменти або натхнення, у нас є такі чудові ресурси, як CS First, доступний на www.google.com/edu.

Усі заявки будуть розглянуті та повинні бути отримані нами до 13 липня 2018 року. Зверніть увагу, що через тривалість обробки гранти можуть надходити після Europe Code Week, тому ви повинні бути в змозі покрити свої операційні витрати наперед.

Критерії розгляду:

Має бути зареєстрованою некомерційною організацією чи школою (для шкіл можуть вимагати додаткового юридичного дозволу).
Подія повинна відбутися або стартувати під час Europe Code Week, 6-21 жовтня 2018 року.
Ініціатива має орієнтуватися на студентів, які є новачками в комп\’ютерних науках, і включати в себе як мінімум 2 години практичних навчальних заходів в галузі комп\’ютерних наук.
Фінансування не може використовуватися виключно для придбання обладнання (планшети, телефони, робототехніка тощо).
Одержувачі погоджуються надсилати інформацію про показники результативності проектів.

Перевага буде надаватися ініціативам, які:
Мають фокус на поглиблене та постійне навчання.
Залучають партнерські зв\’язки та співпрацю з школами, бібліотеками та організаціями у регіоні.
Цільовою аудиторією є дівчата, мало представлені меншини, соціально-економічно незахищені і студенти з особливими потребами.
Охоплення більше 500 студентів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x