Городищанин продавав наркотики на власному подвір\’ї (ФОТО)

Городищанин продавав наркотики на власному подвір\’ї (ФОТО)

Ним виявився 45-річний житель Городищенського району. Його затримали під час збуту чергової дози наркотиків. У його домоволодінні виявлено ще три шприци з наркотиком. За даним фактом відкрито кримінальне провадження та вирішується питання обрання йому міри запобіжного заходу. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби ГУНП України в Черкаській області.

До працівників поліції Городищенського відділення надійшла оперативна інформація про чоловіка, який налагодив збут наркотичних засобів на території Городищенського району. Його було затримано на подвір’ї власного домоволодіння під час збуту чергової дози амфетаміну. Під час санкціонованого обшуку його автомобіля та домоволодіння правоохоронці виявили ще 3 шприци з речовиною схожою на наркотичну. Речові докази вилучено.

Городищанин продавав наркотики на власному подвір'ї (ФОТО)

За даним фактом Городищенським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x