Студент Черкаського національного представив цикл телесюжетів про студентів-іноземців (ВІДЕО)

Студент Черкаського національного представив цикл телесюжетів про студентів-іноземців (ВІДЕО)

Цикл телесюжетів про студентів-іноземців став родзинкою цьогорічного захисту кваліфікаційних робіт студентів кафедри журналістики, реклами та PR-технологій ННІ української філології та соціальних комунікацій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби навчального закладу.

Студенти презентували екзаменаційній комісії роботи, серед яких особливо запам’ятався проект студента 4-Ж Юрія Олійника на тему «Інформаційний супровід діяльності Навчально-наукового центру «Інститут міжнародної освіти» ЧНУ.

Автор проекту розповів про іноземців із країн Африки та близького Сходу, які навчаються в Черкаському національному. На думку Юрія Олійника, цей проект має велике значення для адаптації іноземних студентів до середовища, у якому вони навчаються. «Ми розповіли черкасцям, хто ці люди, звідки приїхали, які традиції мають та яку віру сповідують». Також студент додав, що вдячний викладачам кафедри журналістики, реклами та PR-технологій за технічну та моральну підтримку, за настанови та поради, а також конструктивну критику. Саме завдяки співпраці з керівницею проекту Тетяною Бондаренко, а також із директоркою Інституту міжнародної освіти Наталією Андрусяк у результаті вийшла актуальна кваліфікаційна робота.

– Юрій Олійник не просто показав наших студентів-іноземців, а й допоміг черкаському середовищу їх зрозуміти, – зазначає Наталія Андрусяк у підсумковому відеосюжеті проекту.

Завідувачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Тетяна Бондаренко додає: «Щороку студенти готують цікаві й оригінальні кваліфікаційні роботи. Зазвичай, це актуальні сюжети, документальні фільми, лонгріди тощо. Цьогоріч вразив проект Юрія Олійника, який, окрім циклу сюжетів про навчання й життя студентів-іноземців у ЧНУ, підготував ще й новий спосіб представлення результатів науково-творчого пошуку».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x