Житель Чорнобаївщини обікрав свого друга

Житель Чорнобаївщини обікрав свого друга

В одному із сіл Чорнобаївського району односельчанин обікрав свого товариша. Скориставшись моментом, коли в будинку нікого не було, викрав телевізор. За вчинене кримінальне правопорушення зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Чорнобаївського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 38-річний місцевий житель. Чоловік розповів міліціонеру, що ввечері вийшов до свого сусіда. Вхідні двері до будинку не зачинив. Коли повернувся, виявив відсутність свого телевізора.
Вислухавши потерпілого правоохоронці розпочали пошуки крадія. Під час спілкування з місцевими жителями дільничний інспектор міліції дізнався, що напередодні місцевий житель, який має на селі недобру славу пропонував телевізор за досить низькою ціною. Встановивши місце перебування підозрюваного, дільничні завітали до нього додому. Побачивши на своєму порозі людей у формі, 37-річний чоловік зрозумів, що його викрито і у всьому зізнався. Розповів, що ввечері заїхав до свого товариша в гості. Зайшов до будинку, двері якого були відчинені. Скориставшись моментом відсутності господаря, забрав телевізор. З викраденим сів на мотоцикл і поїхав додому. По дорозі продав викрадене майно за сто гривень.

На сьогодні речові докази вилучено. За цим фактом слідчим відділенням Чорнобаївського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x