Святослав Михайлюк підписав контракт з Лос-Анджелес Лейкерс

Святослав Михайлюк підписав контракт з Лос-Анджелес Лейкерс

Офіційно! Вихованець БК «Черкаські Мавпи» Святослав Михайлюк став гравцем команди НБА – Лос-Анджелес Лейкерс! Про це «Нова Доба» дізналася з ресурсу Черкаський Спорт. Українець підписав трирічний контракт з озерними на загальну суму 4.6 мільйони доларів! – про це повідомляє інсайдер Yahoo – Шамс Хараниа.
Нагадаємо, що Михайлюк був обраний Лейкерс на цьогорічному драфті НБА під загальним 47 номером у другому раунді.
Святослав розпочав свою професійну кар’єру ще в сезоні 2012/13, коли в декількох матчах зіграв за основу “Черкаських Мавп”. Справжній вибух черкащанин зробив на домашньому Євробаскеті в Києві у 2013 році, тоді в столичному Палаці Спорту шістнадцятирічний Михайлюк в середньому здобував 25.2 очок, 8 підбирань та 3.4 передачі. Після цього був успішний сезон в “Мавпах”, де головний тренер почав довіряти вихованцю серйозні хвилини на паркеті. Ще під час сезону 2013/14 Святослав отримав низку пропозицій від провідних американських університетів та в підсумку обрав саме Канзас, де і провів наступні 4 роки.
В останньому сезоні за Джейхоукс Михайлюк був одним з лідерів команди та набирав в середньому 14.6 очок та 3.9 підбирань, а також встановив рекорд програми (з 1898 року) за кількістю влучних триочкових за сезон – 115.

По закінченню сезону на Михайлюка очікували перегляди в десятках команд НБА та вирішальний драфт, за підсумками якого він й потрапив до Лейкерс. Варто додати, що на обранні саме Святослава наполягав легендарний Меджик Джонсон.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x